Yangın 47 dükkanı yok eder, Arunaçhal Tenga Pazarı'ndaki evler

yasemin

Member
15 Şubat 2025 09:46

Polis dedi

İtanagar: Yetkililer, Arunachal Pradesh bölgesindeki Tenga pazarındaki Tenga pazarındaki Tenga Market'teki Tenga Pazarı'nda, büyük bir yangın çıktı ve kül üzerindeki en az 47 dükkan ve ev azalttı.

Batı Kameng bölgesindeki Arunachal'daki Tenga pazarında yangın işi harap oldu.

Ek Komiser Yardımcısı (ADC) Murnya Kakki, yangının sabah 3 civarında patlak verdiğini ve hızla yayıldığını ve otoyol boyunca evleri ve ticari tesisleri yaydığını söyledi.

Border Street organizasyonu, ordu ve yerel polis personeli tarafından desteklenen Bomdila İtfaiye İstasyonu'ndan on bir itfaiyeci ekibinin alevleri sabah 7'de kontrol etmeyi başardığını söyledi.

Kakki, bazı insanlar küçük yaralanmalara ve hemen tıbbi yardım sağlanmasına rağmen kurban yoktu, ancak hemen tıbbi yardım sağlandı.

Bölge İdaresi, Tenga'daki Üst İlköğretim Okulu'nda geçici bir yardımcı kamp kurdu ve derhal yardım malzemeleri dağıttı. £Etkilenen her aile için 5.000.

ADC, kurbanları desteklemek için çaba sarf edildi ve yangının nedenini belirlemek için bir soruşturma başlatıldı ve etkilenenleri desteklemek için bir tıbbi kampın da kurulduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada, Thric Mizono Buragaon Mla Tenzin Nyima Glow, etkilenen bölgeleri ve yardımcı kampları ziyaret etti ve finansal ve lojistik destek kurbanlarına güven verdi.

Aralık 2022 ve Şubat ayında benzer olayların Tenga pazarında gerçekleştiği ve toplam 16 ev, on dükkan ve altı tanrı hayal kırıklığına uğradığı belirtilebilir.

Rec simgesi
Önerilen konular