‘Sorumlu koca’: Gujaratlı kadın çocukları öldürmeden önce Haber yayınladı

yasemin

Member
Gujarat’taki Rajkot’ta 24 yaşındaki bir kadının iki çocuğunu – beş yaşındaki oğlu ve altı aylık kızı – öldürdüğü ve Perşembe günü geç saatlerde sosyal medyada kendisini suçlayan bir Haber yayınladıktan sonra intihar ederek öldüğü iddia edildi. Polis, ciddi şekilde taciz edildiğini söyledi.

Polis olayı araştırdıklarını söyledi. (Temsili resim)

Videoda ev hanımı olan kadın, işçi olan kocasının sadece kendisine değil başka kadınlara da eziyet ettiğini iddia etti. “Ölüyorum. Kocamın sorumluluğunda. Benim gibi bütün kızları taciz ediyor, haraç alıyor… Öleceğim, iki çocuğumu da öldüreceğim. Bunun sorumlusu ailem değil. Boşanmalıyım.” , ama insanlar bunu yapmama izin vermedi “dedi.

Malviyanagar Karakolu Polis Müfettişi AB Jadeja, trajik olaya yol açan olayları belirlemek için delil toplamaya ve tanıklarla görüşmeye odaklanarak olayı soruşturduklarını söyledi.

Ön sonuçlar, kadın ve kocası arasındaki bir münakaşanın olayların gidişatında önemli bir faktör olabileceğini düşündürmektedir.

Desteğe ihtiyacınız varsa veya ihtiyacı olan birini tanıyorsanız, lütfen en yakın ruh sağlığı uzmanınızla iletişime geçin.

Yardım hatları: Aasra: 022 2754 6669;

Sneha Hindistan Vakfı: +914424640050 ve Sanjivini: 011-24311918,

Roshni Vakfı (Secundrabad) İletişim Numaraları: 040-66202001, 040-66202000,

ONE LIFE: iletişim numarası: 78930 78930, SEVA: iletişim numarası: 09441778290