LDA yakında önerilen Eğitim Şehri’nde arazi kaydetmeye başlayacak

yasemin

Member
MUTLULUK Lucknow Kalkınma Otoritesi (LDA), Mohan Yolu üzerinde geliştirilmekte olan Education City’deki arsalar için kısa süre içinde kayıt açacaktır. Gelişme, Mohan Yolu projesinin DPR’sinin (Ayrıntılı Proje Raporu) Çarşamba günü Bölüm Komiseri Roshan Jacob başkanlığındaki Yetkililer Komitesi’nin 177. toplantısında onaylanmasının ardından geldi.

Toplantıda LDA VC Indramani Tripathi, Mohan Yolu projesinin geliştirilmesi için hazırlanan vaziyet planını sundu. (Temsili Fotoğraf)

Toplantıda LDA VC Indramani Tripathi, Mohan Yolu projesinin geliştirilmesi için hazırlanan vaziyet planını sundu. Bunun bir parçası olarak, Pyarepur ve Kaliakheda köylerinde satın alınan 785.026 dönümlük arazi üzerinde Chandigarh/Panchkula’da modellenen bir konut projesi geliştirilecek.

Teklifte 111.12 dönüm müstakil arsa, 159.52 dönüm grup konut, 39.22 dönüm ticari alan, 48.13 dönüm toplum merkezi, 183.24 dönüm alanda sokaklar ve 9.28 dönüm alan üzerinde geliştirilen geçiş alanı yer alacak. . Eğitim Şehri ayrıca eğitim tesisleri için 73.95 hektar alana sahip olacaktır. Ayrıca 159,85 hektar yeşil kuşak için ayrılacak.

Sistem sekiz sektöre ayrılacak ve her sektörde atık bertaraf, sektörel alışveriş merkezleri ve bayiler için bir rejim olacaktır. Eğitim kentinin ortasında da 42 hektarlık bir merkez park oluşturulacak. Ayrıca yaklaşık 45.000 metrekarelik bir alanda gölet oluşturulacak. Tüm büyük Mohan Road Scheme kavşaklarında bir döner kavşak (döner kavşak) inşa edilecektir. Proje kapsamında 112,50 ile 450 metrekare arasında toplam 2 bin 485 arsa da ortaya çıkarılacak.

İlk gelene ilk hizmet esasına göre daire satın alın.

Kanpur Road Scheme’deki Shravan Apartment, Aishbagh Heights ve Samajwadi Lohia Enclave’deki 912 adede kadar boş daire, LDA’nın ilk gelen alır planı kapsamında çevrimiçi olarak satışa sunulacak.

Emekli subaylardan icra timi

Toplantı sırasında, LDA VC Indramani Tripathi, Kurul tarafından onaylanan düzenleyici çalışmaları yürütmek üzere bir uygulama ekibi kurmak için bir teklif sundu. Bu eylem kapsamında, emekli bir Kara Albay/Yarbay subayının komutasında bir icra timi oluşturulacaktır. Bunun bir parçası olarak, üç emekli JCO subayı (denetçiler) ekip lideri olarak ve on iki emekli Astsubay/subay komutan olarak görevlendirilir. VC, uygulama ekibinin yasadışı inşaat ve tecavüzlerle mücadelede önemli bir rol oynayacağını söyledi.