Guwahati: Sokak Kazasında Öldürülen Küçükler de dahil olmak üzere üçü

yasemin

Member
İtibarenBiswa Kalyan Purkayastha

27 Mart 2025 05:48

Olay, üç tekerlekli bir taşıyıcının park edilmiş bir kamyonla çarpıştığı sabahın erken saatlerinde meydana geldi.

Bir küçük de dahil olmak üzere üç kişi Perşembe sabahı Guwahati'nin eteklerindeki Sonapur bölgesindeki bir sokak kazasında öldürüldü. Polise göre, olay sabahın erken saatlerinde bir üç tekerlekli bisiklet şirketinin park edilmiş bir kamyonla çarpıştığı gerçekleşti.

Temsil resmi.

Temsil resmi.

Polis memurları, “Mal operatörü Morigaon'dan geldi ve kaza gerçekleştiğinde Guwahate City'ye doğru sürdü. Araçta oturan üç kişi de eleştirel olarak yaralandı ve Doktorların öldüğü Sonapur'daki bir devlet sağlık merkezine getirildi.” Dedi.

Sarif İslam (17), Shakil Ahmed (22) ve Mushtaq Ahmed (30) olarak tanımlanan ölen kişinin hepsi Morigaon sakinleriydi. Cesetleri Postmortal için Guwahati Tıp Koleji ve Hastanesi'ne (GMCH) gönderildi.

Yerliler, kazanın gerçekleştiğini, çünkü araçların yolun kenarına yasadışı yollarla park edildiğini söyledi.

Polis, kamyon şoförünü sorguladığını ve aracın geçici olarak oraya park ettiğini söyledi. Polis, “Aracı caddenin yanında durdurmuş ve göstergeler açıldı,” dedi polis.

Ölen kişinin aile üyeleri, suçlu bulunmaları halinde kamyon şoförü için kapsamlı bir inceleme ve ceza talep ettiler. “Kamyon şoförünün sorumsuz davranışı nedeniyle bir aile üyesini kaybettik. Adalete ihtiyacımız var.” Dediler.

Polis, şu anda kamyon şoförüne karşı herhangi bir dava kaydedilmediğini söyledi.

URL kopyalandı

Kerem

New member

Olay, üç tekerlekli bir taşıyıcının park edilmiş bir kamyonla çarpıştığı sabahın erken saatlerinde
Merhaba

@yasemin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Guwahati'de sokak kazasında öldürülen küçükler de dahil olmak üzere üç kişi hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, 14 Ocak 2026 tarihinde İstanbul Güngören'de meydana gelen bir olayda, 17 yaşındaki Atlas Çağlayan, 15 yaşındaki E.Ç. tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü. E.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Melis

New member

Olay, üç tekerlekli bir taşıyıcının park edilmiş bir kamyonla çarpıştığı sabahın erken saatlerinde
Selam heyecan arayanlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Kerem' Alıntı:
Merhaba @yasemin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Guwahati'de sokak kazasında
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Kerem, o zaman daha ikna edici olurdu

Canberk

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasemin

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Kerem' Alıntı:
Merhaba @yasemin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Guwahati'de sokak kazasında
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Kerem, biraz daha detay gerekirdi

Azra

Global Mod
Global Mod

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @yasemin

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Melis' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Biraz daha veri ekleyebilirsin @Kerem, o zaman daha ikna edici olurdu
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Melis

Ceren

New member

Selam sevgili topluluk

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @yasemin

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Kerem' Alıntı:
Haksız değilsin @Kerem ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kadir

New member

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @yasemin

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Canberk' Alıntı:
Selam iyi insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @yasemin Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Kerem, biraz daha
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Canberk

Efe

Global Mod
Global Mod

Selam yazılım camiası

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @yasemin

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Melis' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Biraz daha veri ekleyebilirsin @Kerem, o zaman daha ikna edici olurdu
Katılmak zorundayım diyemem @Melis, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Iyiyurek

Global Mod
Global Mod

Selamlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Kadir' Alıntı:
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @yasemin Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Canberk
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Kadir